/6e481c332b07e3f590be894bcdf008a1c0c5aecf/assets Tarkista tieto. Se ei vastaa oletustietoa. fi

Yleiset kauppaehdot

 1. Toimitusehdot ja -kulut

  Toimitamme tuotteet postitse asiakkaan lähimpään postitoimipaikkaan kaikkialle Suomeen. Toimitusta varten tarvitsemme täydellisen katuosoitteen. Tilaajan tulee olla yli 18-vuotias.

  Postituskulut ovat seuraavat, kun tuotteet tilataan laskua vastaan:
  - normaali paketti (noudetaan itse Postista): 6,95 €
  - kotiinkuljetettu paketti*: 12,80 € (postimaksu 6,95 + kotiinkuljetuslisä 5,90 €)

  Mikäli tuotetta on heti saatavilla, se toimitetaan asiakkaalle 1–2 viikossa. Vaikka tilauksesi toimitettaisiin useassa erässä, maksat toimituskulut yhdestä tilauksesta vain kerran.

  Paketin saapumisilmoitus lähetetään ensisijaisesti tekstiviestinä kännykkään. Muistathan siis ilmoittaa kännykkänumerosi tilauksen yhteydessä.

  * Postin Kotiinkuljetuspalvelu: Posti ottaa asiakkaaseen puhelimitse yhteyttä, kun paketti on toimitettavissa. Asiakas voi valita hänelle parhaiten sopivan toimitusajankohdan arkisin klo 9–21 välillä. (Huom. Palvelu rajoitetusti käytössä Ahvenanmaalla.)

  Atelier Goldner Schnitt ei vastaa mahdollisista paino- ja kirjoitusvirheistä.

 2. Toimittamatta jättäminen

  Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilausta luottotietoihin, puutteellisiin henkilötietoihin tai muihin vastaaviin seikkoihin perustuen.

 3. Maksaminen

  Tuotteet maksetaan laskulla tai postiennakolla. Lasku toimitetaan aina tuotepaketin mukana. Myönnämme laskulle 30 päivää maksuaikaa sen päiväyksestä lukien. Laskulla maksaminen edellyttää henkilötunnuksen luovuttamista. Toimituskulut: ks. kohta 1. Tuotteet ovat myyjän omaisuutta, kunnes ne on kokonaan maksettu. Maksun myöhästyessä perimme lainmukaisen viivästyskoron.

 4. Vaihto- ja palautusoikeus

  Atelier Goldner Schnitt iltä ostaminen on turvallista. Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän täysi vaihto- ja palautusoikeus (lasketaan siitä päivästä, kun paketti noudetaan postista). Palautus on asiakkaalle maksuton. Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, lähetä se meille postitse samassa paketissa, jossa sen sait. Tuotteen on oltava käyttämätön, eikä tuotteen riippulappuja saa poistaa. Liitä pakettiin palautuskaavake ja liimaa paketin päälle laskulomakkeessa oleva palautusosoitetarra. Säilytä alkuperäinen lasku ja tilisiirtolomake itselläsi. Pyydä postilta palautuksesta tositteeksi kuitti, josta ilmenee myös paketin paino.

  Vaihtotilauksen voi tehdä kätevästi joko puhelimitse asiakaspalveluun, puh. (09) 8870 566 tai kirjallisesti itse palautuskaavakkeelle. Jos vaihdat tuotteen kokoa tai väriä, uusia toimituskuluja ei peritä. Jos vaihdat palauttamasi tuotteen täysin eri tuotteeseen tai lisäät vaihtotilaukseen uusia tuotteita, se käsitellään uutena tilauksena, josta veloitetaan toimituskulut.

 5. Tuotteen virheistä huomauttaminen

  Jos tilaamassasi tuotteessa ilmenee materiaali- tai valmistusvirhe, vastaamme tuotteen virheistä myös yllä mainitun 14 päivän jälkeen. Vian havaittuasi pyydämme sinua ottamaan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme, mieluiten puhelimitse tai sähköpostilla. Näin voimme korjata tilanteen mahdollisimman nopeasti.

  Atelier Goldner Schnitt -laatutakuu:

  Jos asianmukaisesta käytöstä huolimatta tuotteessa ilmenee viiden vuoden sisällä tilaamisesta materiaali- tai valmistusvirhe, korvaamme parhaaksi katsomallamme tavalla tuotteen kuluttoman korjauksen, vaihdamme tuotteen uuteen tai toimitamme samanarvoisen korvaavan tuotteen. Lähetä viallinen tuote meille yhdessä joko laskulomakekopion kanssa tai vastaavien tilaus- ja tuotetietojen (vähintään tilaajan tiedot ja ostoajankohta).

 6. Peruuttamisoikeus

  Lain mukaan sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava meille päätöksestäsi peruuttaa tilaus yksiselitteisellä ilmoituksella (esim. sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse). Jos tilaamasi tuote on jo toimitettu sinulle, peruutukseksi katsotaan myös käyttämättömän tuotteen palauttaminen kuten mainittu yllä kohdassa 4.

  Jos haluat peruuttaa tilauksesi ennen kuin se on toimitettu sinulle, ilmoitathan peruutuksesi yhteydessä nämä tiedot: tilauspäivä, tilaajan nimi, tilaajan osoite ja/tai asiakasnumero. Jos peruutat paperimuodossa, allekirjoitathan ja päiväät peruutuksesi.

 7. REILUN PELIN jäsen

  Atelier Goldner Schnitt Oy on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton jäsen ja noudattaa Reilun Pelin sääntöjä. Nämä säännöt suojelevat sinua asiakkaana.

 8. Arvonlisävero

  Kuvastoissa ilmoitetut tuotehinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV).

 9. Tietosuoja

  Tallennamme ja käsittelemme kaikki saamamme asiakastiedot luottamuksellisesti ja henkilötietolain mukaisesti. Asiakkaan antamia henkilötietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitoon ja hoitoon. Atelier Goldner Schnitt Oy voi kuitenkin käyttää ja luovuttaa asiakasrekisterissään olevia osoitetietoja suoramarkkinointiin puhelimitse, sähköpostilla tai kirjallisesti, mikäli asiakas ei tätä erikseen kiellä.


  *******************************************************************************************

  Verkkovälitteinen riidanratkaisu

  Euroopan komissio tarjoaa alustan uudelle asetukselle verkkovälitteisestä riidanratkaisusta (ODR = Online Dispute Resolution). Löydät alustan täältä: https://ec.europa.eu/consumers/odr/


  *******************************************************************************************

  Verkkokaupasta tilaaminen

  Internetsivujen www.ateliergs.fi kautta tilaaminen on kätevää, ja voit tehdä tilauksesi silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Löydät verkkosivuiltamme koko kauden ajankohtaisen valikoiman yhdellä kertaa. Voit tilata netissä tuotteita joko suoraan kuvastoista katsomalla tuotteen tilausnumeron kuvastosta tai valita tilattavat tuotteet verkkokaupan valikoimasta. Käytämme salattua yhteyttä, joten ulkopuoliset eivät pääse näkemään tietojasi ja ostosten tekeminen internetissä on näin ollen turvallista.


  *******************************************************************************************

Laskun maksaminen 4 tai 8 kuukauden erissä

Voit maksaa ostoksesi myös useammassa erässä. Olethan tällöin yhteydessä asiakaspalveluumme. Kun laskun loppusumma ylittää 100 euroa, voit maksaa sen 4 erässä. Yli 200 euron suuruiset tilaukset voi maksaa myös 8 erässä. Korko kuukausierää kohden on 4 kuukauden maksutavassa 0,60 % ja 8 kuukausierässä 0,54 %. Todellinen vuosikorko on mainittu alla olevassa taulukossa kunkin erämaksuvaihtoehdon alla.

Voit laskea oman tilauksesi kuukausierän näin. Ensin lasketaan koron osuus: ostohinta kerrotaan valitun maksuajan kuukausien määrällä ja korolla, ja saatu tulos jaetaan 100:lla. Tulos lisätään tuotteen ostohintaan. Kun tämän jakaa kuukausierien määrällä, saat tulokseksi yhden kuukausierän suuruuden (ks. esimerkki alla).

Ensimmäisessä maksuerässä on maksuaikaa 30 päivää laskun päiväyksestä lukien. Seuraavat maksuerät erääntyvät kuukauden välein. Voit myös milloin tahansa maksaa suuremman summan ilman lisäkuluja. Huomaathan, että erämaksun kohdalla pidätämme oikeuden siirtää koko laskusaatavan suoraan perintätoimistolle, jos maksumuistutuksesta huolimatta jokin eristä jää maksamatta. Lisätietoa erämaksusta saat numerosta (09) 8870 566 tai sähköpostilla info@ateliergs.fi.

ESIMERKKI ERÄMAKSUSTA
Maksu 4 kuukauden erissä, laskun päiväys 1.9.2018


Ostohinta: 100 €
Toimituskulut: 6,95 €
Kokonaishinta: 106,90 €
Todellinen vuosikorko: 12,07 %
Korko erää kohden: 0,60 %
Laskuun merkitty erämaksuaika: 1.9.2018 – 1.1.2019

Voit laskea oman tilauksesi kuukausierän näin. Ensin lasketaan koron osuus: kokonaishinta kerrotaan valitun maksuajan kuukausien määrällä ja korolla, ja saatu tulos jaetaan 100:lla. Tulos lisätään kokonaishintaan. Kun jaat tämän kuukausierien määrällä, saat tulokseksi yhden kuukausierän suuruuden.

Koron osuus: 106,90 x 0,60 x 4 : 100 = 2,57 €
Kuukausierän suuruus: (106,90 + 2,57): 4 = 27,37 €

Kuukausierien summat ja eräpäivät:
1. erä 1.10.2018: 27,37 €
2. erä 1.11.2018: 27,37 €
3. erä 1.12.2018: 27,37 €
4. erä 1.1.2019: 27,37 €

*******************************************************************************************

Yhteystiedot

Asiakaspalvelumme tavoitat numerosta

(09) 8870 566 ma–pe klo 8–18 ja lauantaisin klo 10–14.

Kirjalliset tilaukset, asiakaskirjeet sekä muu kirjallinen palaute osoitteeseen:

Atelier Goldner Schnitt Oy, Ruosilantie 14, 00390 Helsinki

Voit lähettää tilauksesi tai esittää kysymyksiä ja antaa meille palautetta myös sähköpostitse: info@ateliergs.fi

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian. Muistathan ilmoittaa viestissäsi joko asiakasnumerosi tai täydelliset osoitetietosi. Näin voimme palvella sinua paremmin ja nopeammin!