/08b1affe8499ed800d6ba51a6a90a3cf5f38ba14/assets fi
Modevielfalt für Damen – bei Atelier Goldner Schnitt

MUOTI

MONIA HYVIÄ PUOLIA


Etsit varmaankin muotia, joka sopii juuri sinulle ja sinun vartalotyypillesi, saa sinut näyttämään hyvältä, koska istuu päällä hyvin. Sellaista muotia, joka saa olosi hyväksi ja varmaksi. Me muodinvalmistajana tarjoamme monipuolisesti vaihtoehtoja pukeutua hyvin.

Olemme jakaneet mallistomme neljään osa-alueeseen. Näin sinä löydät helpommin itsellesi mieluisat vaatteet. Kannattaa siis tutustua kuvastoihimme tai verkkokaupan valikoimaan toistekin – aina kun tarvitset ideoita ja uusia tuulia pukeutumiseesi.


Ajankohtaiset muotitrendimme yli 50-vuotiaille naisille ovat saaneet vaikutteita kansainvälisistä muotisuuntauksista. Mallistomme on suunniteltu naisille, jotka arvostavat laatua ja tyyliä.

Laadukkaita materiaaleja, vartalon parhaita puolia korostavia leikkauksia ja ajankohtaista muotia – valikoimastamme löydät tyylikkäitä asuja, jotka korostavat omaa tyyliäsi.

Katso trendit

Yli 50-vuotiaille naisille suunnattu mallistomme sisältää kattavasti muotia moneen makuun. Hillittyjä samaa sävyä yhdistäviä kokonaisuuksia tai värikkäitä viimeisimpien trendien mukaisia asuja – valikoimamme täyttää varmasti odotuksesi.

Meiltä löydät myös monikäyttöisiä perusvaatteita, kuten puseroita, paitoja, housuja, farkkuja, bleisereitä ja takkeja. Näillä voit luoda oman tyylisi mukaan klassisen elegantin tai rennon sporttisen ilmeen.

Tutustu tyyleihin

Elämässä on hetkiä, jolloin pukeutumiseen on panostettava tavallista enemmän. Oopperailta, häät tai muu juhlatilaisuus – Atelier Goldner Schnittin Exclusive-malliston vaatteilla teet tyylikkään vaikutelman kaikissa tilanteissa. Mallistomme on tunnettu laadukkaista materiaaleista, vartaloa imartelevista leikkauksista ja ylellisistä yksityiskohdista.

Valikoimaamme kuuluu juhlavia asukokonaisuuksia, mekkoja, jakkupukuja, tyylikkäitä puseroita, bleisereitä ja perusvaatteita naisille, jotka arvostavat laatua ja tyyliä.

Tutustu Exclusive-mallistoon

Atelier Goldner Schnittin Basics-malliston vaatteet ovat vaatekaapin perusvaatteita, jotka on valmistettu arkikäyttöön sopivista helppohoitoisista materiaaleista. Niiden tunnuspiirteitä ovat ihanan pehmeät kankaat, taitavasti suunnitellut leikkaukset ja kauniit yksityiskohdat.

Mutta mikä parasta, kaikki Basics-vaatteet ovat helposti yhdisteltäviä ja niitä on saatavana monissa eri väreissä. Myös kokovalikoima on laaja. Housuja, puseroita ja neuleita sekä urheilullisia vapaa-ajan asuja – tutustu laadukkaisiin vaatteisiimme, jotka saavat sinut hyvälle tuulelle.Tutustu Basics-mallistoon