/08b1affe8499ed800d6ba51a6a90a3cf5f38ba14/assets fi
45-Jahre Atelier Goldner Schnitt

palvelu

jotta sinä voisit olla tyytyväinen


Näin palvelemme:

Olemme ihastuneita kauniiseen muotiin, joka istuu hyvin ja jossa olo tuntuu hyvältä. Tiedämme myös, että onnistuneeseen ostoskokemukseen kuuluu osaksi hyvä jollei erinomainen palvelu. Siksi meille on tärkeää tarjota

sinulle henkilökohtaista apua puhelimitse, joustavat maksuvaihtoehdot ja lisätietoa niin tuotteistamme kuin yrityksestämme. Sinun hyvinvointisi on meille tärkeää.


Trends AGS

Turvallista

MAKSAMISTA

toimituksen jälkeen

Atelier Goldner Schnitt tarjoaa sinulle helpon, yksinkertaisen ja myös varman tavan maksaa ostoksesi: saat tuotepakettisi mukana laskun. Maksuaikaa laskulle on 30 päivää (lasketaan laskun päiväyksestä) eli riittävästi, jotta ehdit tutustua tuotteeseen rauhassa kotona ja tehdä ostopäätöksesi. Sinun on myös mahdollista jakaa suuremmat ostoksesi kuukausieriin (pyydä erämaksua oston yhteydessä).

Tilaa nyt

UUTISKIRJE

PITÄÄ SINUT AJAN TASALLA.

Uutiskirjeemme tarjoaa sinulle säännöllisesti tiedon muodikkaista uutuuksista sekä ajankohtaisista kampanjoista, eduista ja kilpailuista. Kun tilaat uutiskirjeen, saat kiitoksena 20 €:n tilausedun.

Tilaa uutiskirje
Trends AGS

NAUTI MUKAVISTA EDUISTA

PREMIUM CLUB

-JÄSENENÄ.

Liity nyt jäseneksi

TILAA

KUVASTO

JA TUTUSTU UUTUUKSIIN.

Jos haluat tutustua muotiin mieluiten kuvastoa kotisohvalla selaillen, sekin onnistuu – tilaa toki ajankohtainen kuvastomme! Miljoonat asiakkaamme Euroopassa ovat kuvastotilaajiamme ja pääsevät näin kätevästi käsiksi ateljeemuotiin milloin tahansa.

Tilaa kuvasto

LÖYDÄ KOKOSI

KOKOLASKURIN

AVULLA.

Lue lisää