/33590ab27009403fc103bd86ef599c991ddfcb48/assets Tarkista tieto. Se ei vastaa oletustietoa. fi
pidämme siiTä, mitä teemme!

pidämme siiTä,

mitä teemme!


Jo vuosikymmenten ajan sydämemme on sykkinyt hyvälle muodille, joka istuu hyvin ja tekee hyvää. Klassiset arvot – laatu, palvelu ja ajankohtainen muoti – ovat meillä keskipisteessä. Tämän todistavat miljoonat tyytyväiset asiakkaat niin Saksassa ja Suomessa kuin 7 muussa Euroopan maassa.

Vahvistaaksemme arvojamme sekä ulospäin että talon sisällä, siirrymme jo tutuksi tulleesta Atelier Goldner Schnitt:stä takaisin alkuperäiseen tuotenimeemme Atelier Goldner Schnitt. Tämä perinteitä mukanaan kantava nimi on näkyvillä uudessa logossamme, uudistetussa verkkokaupassa,

uuden ilmeen saaneissa kuvastoissa ja tietenkin upeissa tuotteissamme – ne ovat ajankohtaisia, puhuttelevia ja modernimpia kuin koskaan. Toki olemme edelleen istuvuuden ja kokomitoituksen asiantuntija.

Sinä, hyvä asiakkaamme, jaat intohimomme kauniiseen ja käyttökelpoiseen muotiin. Olemme iloisia, että olet asiakkaamme!

Wirthin perhe, Atelier Goldner Schnittin johto ja koko henkilökunta


perinTeeT

luovat nykyajan trendejä.


Hyvät asiat elämässä vievät oman aikansa.

Vasta sitten ne ovat kestäviä ja voivat muotoilla nykyhetkeä ja tulevaa. Perinteet kuuluvat siis elämäntyyliin, joka on antanut aina arvoa laadulle, eleganssille ja kauneudelle – ohi kaikkien modernien trendien. Aivan kuten sinäkin toivot.

Lue lisää

laatu

on kaiken mitta.


Muotialalla on laadulla ratkaiseva asema.

Kun kaikki yksityiskohdat vastaavat korkeita vaatimuksia, kun materiaali, työstö ja vaatteen istuvuus ovat kunnossa, aistii todellisen käsityötaidon merkityksen. Ja sen tietää: elämä on liian arvokasta siihen, että tyytyisi vähempään.

Lue lisää

istuvuus

mikä on tärkeämpää?


Aivan kuten kaikki asiakkaamme mekin arvostamme eniten vaatteen oikeaa istuvuutta. Lähes kaikista mallistomme tuotteista on saatavana normaalikokojen ohella lyhyitä kokoja ja alaosista myös erikoislyhyitä kokoja.

Kokovalikoimamme erottaa meidät tietoisesti keskivertomuodista. Sillä me tiedämme myös tämän: vain nainen, joka tuntee, että hänen vaatteensa istuvat hyvin ja että hän näyttää vaatteissaan sopusuhtaiselta, voi tuntea olonsa hyväksi.

Lue lisää

palvelu

jotta sinä voisit olla tyytyväinen


Onko mitään parempaa kuin asiakaspalvelija, joka kuuntelee ja ymmärtää asiasi?

Asiakasneuvojamme haluavat vastata odotuksiisi. He osaavat kertoa sinulle lisää kankaista ja väreistä, yksittäisistä vaatteista, sopivista yhdistelmistä ja tietenkin kokomitoituksesta. Kun tarvitset apua tai sinulla on mitä tahansa kysyttävää tuotteistamme, anna meidän auttaa. Sitä mitä emme tiedä heti, sen selvitämme sinulle.

Tavoitat asiakaspalvelumme numerosta: (09) 8870 566

Lue lisää

muoti

monia hyviä puolia


Kuvastossa, verkkokaupassa ja kotona sinun luonasi.

Sinulla itselläsi on ilman muuta oma käsityksesi muodista ja siitä, mitä haluat. Me vaatevalmistajana tarjoamme sen vuoksi monipuolisen valikoiman, josta on sinulle paljon iloa.

Olemme jakaneet mallistomme neljään eri osa-alueeseen, jotta sinun olisi helpompi löytää etsimäsi vaatteet. Kuvastoon kannattaa siis tutustua uudelleenkin, kun tilanteet ja tarpeet muuttuvat. Hyviä pukeutumisideoita ei ole koskaan liikaa.


Tyylit


Anna itsesi yllättyä!

Mitä trendi merkitsee? Se ei tarkoita aina silmiinpistävän uutta, äärimmäisen modernia, vaan se peilaa aikaamme, arvojamme ja perspektiivejä. Nainen, joka tuntee olonsa hyväksi – hän on tämän päivän trendi. Aivan kuten sinä.

Löydä muodikkaita, uusia ja kauniita vaatteita, jotka on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Ajattomia käyttövaatteita – ne ovat sinun trendisi.

Tutustu

Looks


Klassista kauneutta!

Klassinen tie on vakuuttanut muodissa aina. Se edustaa modernia tyyliä, jonka aistikas eleganssi ja korkea laatu näyttävät, mikä on välttämätöntä. Se on myös sinun tiesi.

Nauti reilusta valikoimasta istuvia leikkauksia ja muodikkaita värejä sekä kestävän käsityötaidon vakuuttavasta laadusta.

Tutustu

BASIC


Joka päivä on hyvä päivä!

Mallistomme sisältää myös valikoiman tuotteita, jotka ovat oikeastaan aina ihanteellisia, perusta monille erilaisille yhdistelmille. Tyylisuunta, joka saa olosi varmaksi siitä, että kannat ylläsi juuri oikeita vaatteita. Basic-tuotteet lupaavat mukavia päiviä ja hyviä aikoja.

Moninaisia leikkauksia, paljon eri malleja, muodikkaita värejä, laatua – kaikki sopii yhteen ja erikseen.

Tutustu

ylellInen


Koska sinä olet jotakin merkittävää!

Kun edessä on tärkeä päivä tai erikoisen hieno ilta, ei muoti saa olla liian arkipäiväistä. Sen tulisi viestiä täydellisyyttä, kauneutta ja eleganssia. Sinulla on lupa nauttia.

Poikkeukselliset materiaalit, täydellinen leikkaus ja istuvuus sekä esimerkillinen käsityö – se on merkki tasokkuudesta ja laadusta.

Tutustu