/6a418fdbb516c8c472115f5b7193b3c84031e2dd/assets Tarkista tieto. Se ei vastaa oletustietoa. fi

Millainen tyyli ja millaiset vaatteiden leikkaukset sopivat parhaiten pienikokoisille naisille? Kokosimme tähän lempivinkkimme siitä, miten vartaloa voi korostaa ihanteellisesti. Oikeilla vaatteilla on nimittäin mahdollista saada pituuteen lisää jokunen sentti!
Sävy sävyyn -pukeutuminen


Kun asukokonaisuuden kaikki vaatteet ovat samaa väriä tai sävyä, se pidentää vartaloa: päästä varpaisiin syntyy yhtenäinen ilme.
Pystyraidat


Pystyraidat pidentävät vartaloa ja samalla kaventavat siluettia. Ylhäältä alas kulkevat raidat näyttävät katsojan silmään verrattain pidemmiltä.
Korosta nilkkoja


Kun katse osuu vartalon kapeimpiin kohtiin kuten nilkkoihin, näyttävät jalat optisesti pidemmiltä. Hameet ja vajaamittaiset, nilkat paljastavat housut saavat aikaan toivotun vaikutelman.
V-pääntie


V-pääntie sopii parhaiten pienikokoisille naisille, sillä se ohjaa katseen pystyyn ja saa näin yläkroppasi vaikuttamaan kapeammalta. Myös pitkät tai kapeat kaulukset ovat hyvä vaihtoehto tälle optiselle vaikutukselle.
3/4-hihat


Aivan kuten nilkat paljaaksi jättävät alaosat, myös ¾-hihat korostavat vartalon kapeimpia kohtia eli tässä tapauksessa ranteita ja saavat näin aikaan myönteisen vaikutelman.