/fce57a1e46653e20c6c88e8305da34766f4d3b4d/assets Tarkista tieto. Se ei vastaa oletustietoa. fi

Lämpimästi tervetuloa Atelier Goldner Schnittille!

Sydämemme on sykkinyt jo 50 vuoden ajan tyylikkäälle muodille, jolle on tunnusomaista vartalolle eduksi olevat leikkaukset ja laaja valikoima kokoja. Vakuutu sinäkin ja koe hyvää tekevän muotimme vaikutus: aivan kuin vaatteet olisivat mittatilaustyötä!
Tervetuliaislahjamme sinulle!

Saat tervetuliaislahjaksi meiltä 20 €:n arvoisen shoppailuedun*. Kun ostat vähintään 100 €:lla, saat myös ilmaisen toimituksen (säästö 6,95 €)**.

Lisää ostoskorin eduille varattuun kenttään seuraava etukoodi: 9791-500


  *Minimitilaus 59 €
**Minimitilaus 100 €


<< Shoppaile nyt >>
Mikä ihana muotielämys!

Löydä uudesta mallistosta uudet suosikkivaatteesi! Mallistomme on jaettu neljään erityyliseen muotilinjaan. Näin löydät helpommin mieluisaa ja juuri sinulle sopivaa suosikkimuotia.


Uusi muotilinja

Keveyttä ja elämäniloa - molempia löydät uudesta mallistostamme: ilmavat kankaat ja vartaloa kaventavat leikkaukset tanssittavat sinut läpi valoisan kevään.


<< Siirry muotilinjaan >>


Muodikas näyttävyys kohtaa laadun ja syntyy aitoja atelier-trendejä. Trends-linjan tuotteet ovat saaneet inspiraationsa muodin suurilta näyttämöiltä, ja näistä ideoista on muokattu meidän asiakkaillemme sopivia vaatteita.


<< Siirry muotilinjaan >>


Kuten elämässä, harmonia on tärkeä osa muotia. Tämä tarkoittaa, että tunnet olosi täysin mukavaksi vaatteissasi ja että sinulla on käsilläsi asuja, jotka tuovat sinulle iloa jokapäiväisessä elämässä. Mukavat materiaalit, mukavat leikkaukset ja laaja valikoima värejä ovat siis perusvaihtoehtomme perusta.


>> Siirry muotilinjaan >>


Astu esiin rohkeasti, tyylikkäästi ja itsevarmasti! Exclusive-muotimme tekee jokaisesta hetkestäsi erityisen.


>> Siirry muotilinjaan >>


Salli kirjavuutta kevääseen! Toisiinsa saumattoman mutkattomasti yhteensopivia vaatteita löydät Looks-muotilinjasta. Asukokonaisuuksia, joiden värit mätsäävät..


>> Siirry muotilinjaan >>
Uuden mallistomme tähtituotteet