/17307cbda2527f2180967198646bd878a7aed112/assets fi
Oletko pituudeltasi 165 cm tai lyhyempi?
... Hieno juttu!

Sillä meiltä löydät varmasti vaatimuksiasi vastaavan mallin. Se on lupaus, joka pitää! Meillä on muoti- ja tekstiiliasiantuntijana vuosikymmenten kokemus oikeasta istuvuudesta. Kaikki valikoimamme mallit, kuten takit, housut ja mekot, on saatavana kokojen 38–54 lisäksi lyhyellä mitoituksella ja housut jopa erikoislyhyellä mitoituksella. Kaikkien mallien leikkaukset on sovitettu vartalon mittasuhteisiin. Taskut, ompeleet ja yksityiskohdat on sijoitettu huolella. Näin syntyy hyvin istuva malli, jolloin lopputuloksena on vaikutelma mittatilaustyönä tehdyistä vaatteista. Asiakas on meille se tärkein, ja haluamme hänelle vain parasta.

Vakuutu itse. Uutena asiakkaana saat tervetulolahjaksi 20 euron arvoisen tilausedun ja lisäksi ilmaisen toimituksen tilauksellesi (edun arvo 6,90 €).

Ota henkilökohtainen etukoodisi talteen*: 9791-500
Osta tyylin mukaan

PIDETYIMMÄT TUOTTEET
*Koskee vain verkkokauppatilauksen tekeviä uusia asiakkaita. Koskee koko valikoimaa tilauksen arvon ollessa vähintään 59 € (palautukset pois lukien). Etua ei voida vaihtaa rahaksi. Ei voida käyttää jo tehtyihin tilauksiin tai yhdistää lahjakortteihin. Kirjoita koodi ostoskorissa eduille varattuun kenttään. Vähennä itse lahjakortin arvo loppusummasta. Etukoodi on henkilökohtainen. Tilausta ja kotitaloutta kohden voidaan lunastaa vain yksi etukoodi, eikä sitä voi yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassa 31.12.2021 asti.