Topit

 (28)

Sivu 1/1
Sivu 1/1

Topit AtelierGS:n mallistosta muotiväreissä sopivasti moneen eri tilanteeseen

Tyylilkkäät topit AtelierGS:n tyylikkään muodikkaasta asuvalikoimasta. AtelierGS:n verkkokaupasta tilattavissa paljon kaunislinjaisia ja trendikkäitä toppeja kaiken kokoisille naisille arkeen ja juhlaan.

Toppi on monikäyttöinen perusvaate, jonka voit pukea yllesi vuodenajasta riippuen pelkkänä puserona tai asukokonaisuuden osana. Topit ovat käyteviä asusteita myös siksi, että toppia voi käyttää sekä housujen että hameen kanssa. Saat topilla vaatetukseesi helposti vaihtelua ja uuden ilmeen.

Toppia voi käyttää yksin pusakkana tai yhdessä paidan tai pikkutakin kanssa. Kesäisin kun on lämmin sää, topit ovat vilpoisia hellevaatteita. Jakun alla kauniisti saman sävyinen toppi muodostaa sievän asukokonaisuuden. Topit ovat kevyitä asusteita, joten voit käyttää niitä avonaiseksi napitetun paitapuseronkin kanssa. Pitsipuseron alla topit korostavat pitsikuviointia tyylikkäästi.

AtelierGS:n topit ovat laadukkaita ja helppohoitoisia. Ne on suunniteltu niin, että ne ovat pukevan näköisiä moneenkin erilaiseen pukeutumistyyliin yhdistettynä. AtelierGS:n valikoimasta löydät itsellsi kauniin trendikkäät topit sekä arkeen että juhlaan sopivasti.

AtelierGS:n trendikkäästä mallistosta helppohoitoiset topit muotia seuraaville naisille

AtelierGS:n toppivalikoimassa on monenlaisia eri pukeutumistyyleihin sopivia toppeja. AtelierGS:n suunnittelemat topit on helppo yhdistää muihin asuihin, sillän niihin on valittu ajankohdan muotivärien sävyihin kauniisti sopivat värit. Useissa topeissa on myös tyylikkäitä naisellisia koristeita. Topit ovat hyvälaatuisia ja ne on valmistettu kauttaaltaan viimeistellysti.

AtelierGS:n suunnittelemat muodikkaat topit ovat yksinkertaisista linjoistaan huolimatta kuositeltu niin, että ne tuntuvat mukavalta pitää päällä. Osaamme tehdä hyvin istuvia asusteita, sillä meillä on neljänkymmenen vuoden aikana hankittu ammattitaito vaatesuunnittelun alalta. Vaikka topit ovatkin peruslinjoiltaan yksinkertaisia, vaatesuunnittelijamme mitoittavat ne monessa eri koossa niin että ns. normaalikokojen lisäksi mukana on myös erikoiskokoja. Kaiken kokoiset asiakkaamme voivat tästä syystä olla tyytyväisiä esimerkiksi siksi, että toppien pääntien istuvat aina mallikkasti. Tilaa sinäkin itsellesikin laadukkasti valmistettu toppi AtelierGS:n verkkokaupasta.*Koskee vain verkkokauppatilauksia. *Koskee koko valikoimaa tilauksen arvon ollessa vähintään 60 € (palautukset pois lukien). Ei voida käyttää jo tehtyihin tilauksiin tai yhdistää lahjakortteihin. Kirjoita koodi ostoskorissa eduille varattuun kenttään. Etukoodi on henkilökohtainen ja käytettävissä vain kerran tilausta ja taloutta kohden. Tätä etua ei voi yhdistää muihin etuihin. Voimassa 22.4.2018 asti.

Sivun alkuun