Takit

 (206)

Sivu 1/3
Sivu 1/3

Naisten takit AtelierGS:n laajasta kokovalikoimasta tämän kauden muotia seuraten

Suuri valinnanvara AtelierGS:n Naisten takit -mallistossa. Hyvän näköisiä, trendikkäitä takkeja tarjolla verkkokaupassa kaiken kokoisille naisille. Takkeja on saatavissa eri muotiväreissä.

Tarvitseko itsellesi uuden, tähän vuoden aikaan sopivan takin? Jos tarvitset, sinun kannattaa ehdottomasti katsoa mitä trendikkäässä AtelierGS:n Naisten takit -mallistossa on tarjolla. Kuten huomaat, mallistossa on naisten takkeja joka säähän ja moneen lähtöön. On lantioon asti ulottuvia takkeja ja puolipitkiä ja polvipituisia takkeja. On kylmään talvisäähän sopivia takkeja ja takkeja vähän viileämpien päivien varalle.

Kaikille AtelierGS:n Naisten takit -malliston takeille on yhteistä se, että ne ovat laadukkaita, niissä on hyvä kuosi ja ne ovat mukavia pitää päällä. Naisten takit -mallistoon kuuluvissa takeissa on runsaasti trendikkäitä yksityiskohtia ja niihin on valittu tämän hetken muodin mukaiset värit. Mukana on myös klassisen muodikkaita takkeja, joita linjojensa ja värejensä puolesta voi hyvinkin käyttää useampana vuotena.

AtelierGS:n muodikkaassa Naisten takit -mallistossa on paljon eri kokoja

AtelierGS:n suunnittelema muodin mukaisesti tyylikäs Naisten takkit -mallisto on kattava. Meillä on tarjottavana asiakkailleemme paljon erilaisia ja erityyppisä takkeja moneen erilaiseen tilanteeseen sopivaksi. Mallistoomme kuuluu kaunislinjaisia kaupunkitakkeja ja mukavia vapaa-ajan takkeja. Olemme ottaneet huomioon myös eri vuodenaikojen sääolosuhteet.

Naisten takit -mallistossamme on suuri kokovalikoima. Siinä myös monenlaisten naisten piirteet tulevat oikeuksiinsa, sillä meillä on vakiokokojen lisäksi tarjolla myös väli- ja erikoiskokoja.

Me AtelierGS:ssä valmistamme itse suunnittelemamme naisten takit neljänkymmenen vuoden aikana hankimaamme taitotietoa käyttäen. Muodikkaissa takeissamme on kauttaaltaan hyvä leikkaus, paljon kauniita yksityiskohtia ja onnistuneet värivalinnat. Hyvän maineemme säilyttääksemme pidämme erityistä huolta siitä, että takit ovat yksityiskohtiaan myöden huolitellusti tehtyjä. Voit iloita AtelierGS:ltä hankkimastasi trendikkäästä takistasi kauan ja tuntea olevasi aina hyvin pukeutunut.*Koskee vain verkkokauppatilauksia. Koskee tuoteryhmän ”ale” tuotteita. Ei voida käyttää jo tehtyihin tilauksiin tai yhdistää lahjakortteihin. Kirjoita koodi ostoskorissa eduille varattuun kenttään. Etukoodi on henkilökohtainen. Tilausta ja kotitaloutta kohden voidaan lunastaa vain yksi etukoodi, eikä sitä voi yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassa 16.6.2019 asti.