Puserot

 (392)

Sivu 1/4
Sivu 1/4

Naisten puserot – AtelierGS on suunnitellut elegantisti muodikkaan malliston

Naisten puserot kauneimillaan – AtelierGS:n suunnittelemassa mallistossa on paljon muodikkaita puseroita monipuolisesti ajankohtaisissa trendiväreissä. Puserot on kuositeltu naisellisen linjakkaiksi useassa eri kokossa.

Tyylikkäitä, eikö vain? Löydät itsellesi varmasti monta upeaa puseroa, kun käyt lävitse AtelierGS:n itse suunnitteleman Puserot-malliston. Valittavanasi on moneen erilaiseen pukeutumistyyliin sopivia puseroita. Mallistoon on valitut naisten puserot ovat monenlaisia tyyliltään myös siltä kannalta, että niistä on helppo valita pusero tilanteeseen kuin tilanteeseen. Puserot-mallistossa monenmalliset naiselliset linjat on otettu luonetevasti huomioon. Mallistoomme kuuluu sitä paitsi laaja kokovalikoima, jossa on tarvittaessa valittavana myös väli- ja erikoiskokoja. Tuloksena on kauniisti istuvia ja mukavalta tuntuvia puserota.

Kaikissa Puserot-malliston puseroissa ja tunikoissa on ajankohtaiset muotivärit. Lisäksi saatavana on useita trendikäitä värivaihtoehtoja, joista voit valita sinulle itsellesi parhaiten sopivan. Mukana on yksivärisiä, monivärisiä ja kauniin kuviollisia naisten puseroita. Malliston naisten puseroissa on usein myös taidokkaasti tehtyjä yksityiskohtia, joissa on pitsiä, paljetteja, strassikiviä, aplikointeja, brodeerauksia tai muita muodikkaita katseen vangitsijoita.

Puserot - AtelierGS:llä on suuri valikoima ajankohtaisen muodikkaita naisten puseroita

AtelierGS:n muodikkaassa Puserot-mallistossa on tarjolla paljon tyylikkäitä puseroita, joihin jokainen hyvin pukeutuva nainen mielellään haluaa pukeutua. Puseroissa on runsaasti valinnan varaa. Puserot-mallistossa on eri pukeutumistyyliin sopivia puseroita ja siitä löytyy useita toinen toisistaan kauniimpia puseroita arkeen ja vapaa-aikaan.

AtelierGS on valinnut Puserot-mallistoon trendikkään värit. Monessa puserossa on tarjolla myös eri värivaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi pukevimman. Asiakkaidemme kannalta erityisen hyvä asia on lisäksi se, että puseromallistoomme kuuluu laaja kokovalikoima. Siinä on tarvittaessa saatavana myös väli- ja erikoiskokoja. Voit valita itsellesi mieleisen puseron, joka sopii juuri sinun mittoihisi.

AtelierGS:n taidot tehdä hyvin istuvia vaatteita muodikkaasti pukeutuville naisille pohjautuvat neljänkymmenen vuoden ammattikokemukseen. Me suunnittelemme asiakkaillemme muodikkaita vaatteita, jotka tuntuvat mukavalta pitää päällä, minkä voit itsekin helposti todeta.*Koskee vain verkkokauppatilauksia. Koskee tuoteryhmän ”ale” tuotteita. Ei voida käyttää jo tehtyihin tilauksiin tai yhdistää lahjakortteihin. Kirjoita koodi ostoskorissa eduille varattuun kenttään. Etukoodi on henkilökohtainen. Tilausta ja kotitaloutta kohden voidaan lunastaa vain yksi etukoodi, eikä sitä voi yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassa 16.6.2019 asti.