Neulospaidat

 (449)

Sivu 1/5
Sivu 1/5

AtelierGS:n Neulos-malliston muodikkaat paidat ja puserot vaivattomasti verkkokaupasta

AtelierGS:n Neulos-mallistossa on runsas valikoima muodikkaita neulekudospaitoja ja -puseroita. Kokoja on sopivasti kaikille, sillä vakiokokojen lisäksi tarjolla on myös väli- ja erikoiskokoja.

Kuten voit itsekin todeta, sinulla on AtelierGS:n Neulos-mallistoa selatessasi paljon varaa valita. Mukana on monta erilaista elegantisti trendikästä neulekangaspaitaa ja -puseroa. Neulos-mallistomme asusteisssa on ajankohtaiset muotivärit. Lisäksi monet malliston neulekudospaidat ja

-puserot on mahdollista valita vaihtoehtoisesti eri värisenä.

Naiselliset linjat huomioon ottavien t-paitojen lisäksi tarjolla on runsaasti muodikkaita kauluksellisia ja pitkähihaisia neulekudospuseroita. On yksivärisiä, kuviollisia ja koristekuvioisia neulekudospuseroita. On neulekudospuseroita, joihin on kiinnitetty upealta näyttävikisi yksityiskohdiksin paljetteja tai strassikiviä.

AtelierGS:n Neulos-malliston neulekudospuseroissa monenlaisten naisten linjat tulevat hyvin oikeuksiinsa. Voit valita AtelierGS:n verkkokauppan tyylikkäästä Neulos-mallistosta sopivasti itsellesi istuvan koon. Meillä on tarvittaessa vakiokokojen lisäksi saatavissa myös väli- ja erikoiskokoja. Mallistomme asusteet on kuositeltu taitavasti, jotta ne kokoon katsomatta istuvat hyvin ja mukavasti.

AtelierGS:n muodikkaassa Neulos-mallistossa sinulla on pajon valitsemisen varaa

AtelierGS:n trendikkääseen Neulos-mallistoon kuuluu vertaansa vailla oleva valikoima toinen toistaan upeampia neulekudospuseroita ja -paitoja. Niissä on kauniin naiselliset leikkaukset ja upeita, huolitellusti valmistettuja yksityiskohtia. Neulos-mallistosta riittävää neulekudospuseroita ja -paitoja sekä arki- että juhlakäyttöön. Siinä sinulla on pajon valinnan varaa.

Laajaan Neulos-malllistoomme ei löydy vertaistaan siitäkään syystä, että olemme AtelierGS:ssä sen itse suunnitelleet. Toteamme tässä yhteydessä myös sen, että meillä on neljänkymmenen vuoden aikana hankittu taitotieto vaatesuunnittelun alaltan. Meillä on hallussamme taito saada mallistomme asusteisiin hyvä leikkaus niin, että asiakkaamme voivat tuntea olonsa mukavaksi hyvin istuvissa vaatteissa. Asusteisiin valitsemamme laadukkaat materiaalit ovat helppohoitoisia.

Tutustu AtelierGS:n trendikkääseen Neulos-mallistoon kiireettömästi omassa rauhassa ja tilaa sitten AtelierGS:n verkkokaupasta itsellesi yksi tai useampi tyylikkäästi muodikas neulekudospaita.*Koskee vain verkkokauppatilauksia. Koskee tuoteryhmän ”ale” tuotteita. Ei voida käyttää jo tehtyihin tilauksiin tai yhdistää lahjakortteihin. Kirjoita koodi ostoskorissa eduille varattuun kenttään. Etukoodi on henkilökohtainen. Tilausta ja kotitaloutta kohden voidaan lunastaa vain yksi etukoodi, eikä sitä voi yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassa 16.6.2019 asti.