Mekot ja asukokonaisuudet

 (90)

Sivu 1/1
Sivu 1/1

AtelierGS:n asukokonaisuuksissa mekot ja housut näyttävtä vieläkin upeammilta

AtelierGS yhdistää muodikkaat mekot näyttäviksi asukokonaisuuksiksi. Trendikkääseen mallistoon kuuluu kuosiltaan ja väreiltään erilaisia asusteita. Kokoja on sopivasti kaikille, sillä vakiokokojen lisäksi tarjolla on myös erikoiskokoja.

Oletko etsimässä itsellesi muodikasta ja tyylikkään näköistä asukokonaisuutta? Jos olet, tutustu AtelierGS:n trendikkääseen asukokonaisuuksien valikoimaan. AtelierGS:n suunnittelemat mekot ja housut saavat uuden ilmeen, kun niitä on täydentämässä joko jakku, toppi, pusero tai vaikkapa viitta. Mekot asusteineen ovat upean näköisiä jo siitäkin syystä, että niissä on usein myös pitsikoristeita, paljetteja ja strassikiviä. AtelierGS:n vaatesuunnittelijat ovat muodikkaat asukokonaisuudet luodessaan tehneet valintoja, joiden avulla sinä voit pidempään pohtimatta tehdä pukeutumisellasi hyvän vaikutelman.

Vaatesuunnitelijamme ovat valinneet mallistoomme ajankohtaiset muotivärit. He ovat leikanneet mekot niin, että ne istuvat hyvin ja mukavasti. Asukokonaisuksia on saatavana useasse eri koossa, sillä mukana on myös erikoiskokoja. Lisäksi mekot ja asukokonaisuudet on mitoitettu niin, että monenlaisten naisten muodot tulevat kauniisti oikeuksiinsa.

Upean näköiset mekot AtelierGS:n suunnittelemassa muodikaassa asukokonaisuuksien valikoimassa

AtelierGS:n suunnittelemat mekot on tehty muotia seuraaville naisille, joille myös hyvä laatu on tärkeä asia. Vaatesuunnittelijoimme luomat trendikkäästi tyylikkäät mekot, housut ja muut asukokonaisuuksien asusteet on valmistettu yksityiskohtiinsa asti viimeistellysti. Asusteisiin valitsemamme laadukkaat materiaalit ovat helppohoitoisia.

AtelierGS:n mekot ja asusteet on tehty yrityksemme neljänkymmenen vuoden aikana hankittun taitotietoon perustuen hyvin istuviksi niin, että ne tuntuvat mukavilta pitää yllä. Suunnittelun ja työn laatuun suhteutettuna valmistamamme asusteet ovat hinnaltaan edullisia.

Tutustu AtelierGS:n mekkojen ja asukokonaisuuksien valikoimaan mukavasti omassa rauhassasi. Valitse sieltä itsellesi trendikkään kaunis asukokonaisuus omaa kokoasi vastavasti ja tilaa se AtelierGS:n verkkokaupasta kotiovelle toimitettuna. AtelierGS:n tyylikäs asuyhdistelmä ylläsi voit tuntea olevasi hyvin ja mallikkaasti pukeutunut, ja ostoksestasi on sinulle iloa pitkäksi aikaa.*Koskee vain verkkokauppatilauksia. Koskee tuoteryhmän ”puserot” tuotteita. Ei voida käyttää jo tehtyihin tilauksiin tai yhdistää lahjakortteihin. Kirjoita koodi ostoskorissa eduille varattuun kenttään. Etukoodi on henkilökohtainen. Tilausta ja kotitaloutta kohden voidaan lunastaa vain yksi etukoodi, eikä sitä voi yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassa 22.7.2018 asti.