Liivit

 (61)

Sivu 1/1
Sivu 1/1

Tyylikkäät liivit AtelierGS:n verkkokaupasta sopivasti moneen eri tilaisuuteen

Muodikkaat liivit omaan pukeutumistyyliisi sopivasti AtelierGS:n liivimallistosta. Saatavissa pajon erilaisia kaunislinjaisia ja elegantisti trendikkäitä liivejä kaiken kokoisille naisille arkeen ja juhlaan.

Voit pukea liivin päällesi montaa eri tilaisuutta varten ja voit käyttää sitä yhtä hyvin sekä juhlissa että arkena. Saat liivin avulla helposti luotua tyylikkäitä asukokonaisuuksia vaikka niin, että valitset liivin värin sopimaan kaapissasi jo olevien muiden vaatteiden kanssa. Liivit ovat mainio asuste myös silloin, kun haluaa tuoda naiselliset muotonsa esiin edullisemmasta näkökulmasta.

Liivit ovat käyttökelpoinen muun vaatetuksen lisä, jos on tarve pitää selkä tai niskan seutu lämpimänä. Muutenkin liivi on oivallinen vilukissan asuste. AtelierGS:n Liivit-mallistossa on monen mallisia kaunislinjaisia ja myös kuosiltaan kuvioituja liivejä. Voit valita itsellesi niistä useammankin tyyliltään erilaisen liivin.

Muodikkaaseen AtelierGS-mallistoon kuuluvissa liiveissä on runsaasti trendikkäitä yksityiskohtia ja liivit on suunniteltu sellaisiksi, että ne tuntuvat mukavalta pitää päällä.

AtelierGS Liivit-mallistossa valittavanasi on monta tyylikkään muodikasta liiviä

AtelierGS Liivit-mallistossa on paljon erityyppisiä tyylikkäitä liivejä, joista jokainen nainen voi löytää omansa arkeen ja vapaa-aikaan. Me olemme suunnitelleet Liivit-mallistomme niin, että monenlaisten naisten piirteet tulevat kauniisti oikeuksiinsa. Liivejä on saatavissa useassa koossa.

Kaikissa AtelierGS:n malliston liiveissä on taitaen tehty leikkaus, ja liivit istuvat mukavasti päällä. On syytä mainita, että meillä on 40-vuoden aikana hankittu taitotieto vaatesuunnittelun alalta. Ateljeemme suunnittelijat ovat valinneet Liivit-mallistomme värit ja kuosin kuvioinnin niin, että liivit on helppo yhdistää muuhun vaatetuksen. Liiveissä on lisäksi paljon huolitellusti viimeisteltyjä yksityiskohtia. Siitä huolimatta liivit ovat hinnaltaan yllättävän edullisia.

Valitse mallistosta itsellesi omaan tyyliisi parhaiten sopiva liivi tai samalla useampikin liivi ja tee niistä tilaus AtelierGS:n verkkokauppaan. Ostoksestasi on sinulle iloa moneksi vuodeksi.*Koskee vain verkkokauppatilauksia. *Koskee koko valikoimaa tilauksen arvon ollessa vähintään 60 € (palautukset pois lukien). Ei voida käyttää jo tehtyihin tilauksiin tai yhdistää lahjakortteihin. Kirjoita koodi ostoskorissa eduille varattuun kenttään. Etukoodi on henkilökohtainen ja käytettävissä vain kerran tilausta ja taloutta kohden. Tätä etua ei voi yhdistää muihin etuihin. Voimassa 22.4.2018 asti.

Sivun alkuun