Jakut ja bleiserit

 (265)

Sivu 1/3
Sivu 1/3

Trendikäs jakku tai bleiseri AtelierGS:n laajasta valikoimasta muotia seuraaville naisille

Valitse itsellesi tyylikkäästi muodikas jakku tai bleiseri AtelierGS:n laajasta valikoimasta. AtelierGS:llä on laadukkaita ja mukavasti istuvia pikkutakkeja moneen eri tilanteeseen.

Muodikas jakku tuo vaatetukseesi helposti vaihtelua ja uuden ilmeen. AtelierGS:n suunnittelemat muodikkaat jakut ja bleiserit saavat jo kaapissa olevat mekkosi aivan uuden näköiseksi. Jakkua on mukava käyttää myös housujen ja hameen kanssa. Jakku on sinänsä hyvä vaate moneen eri tilaisuuteen ja sitä voi käyttää sekä juhlissa että arkena. Kesällä jakku käy kesätakista ja kylmemmällä säällä se lämmittävät sopivasti.

Kuten voit itsekin nettisivun jakkumalleja katsellessasi todeta, AtelierGS:n suunnittelemat tyylikkäät jakut ja bleiserit ovat toinen toistaan kauniimpia ja niissä on runsaasti trendikkäitä yksityiskohtia. Valittavanasi on monia värivaihtoehtoja, joten voit helposti sommitella käyttöösi väriskaalaltaan tyylikkäitä asukokonaisuuksia. Jakkuja ja bleisereitä on saatavissa myös useassa eri koossa. Saat kätevästi valittua itsellesi hyvin istuvan jakun, joka tuntuu mukavalta päällä.

Valitse AtelierGS:ltä itsellesi muodikas jakku tai bleiseri omaa kokoasi vastaavasti

AtelierGS:n suunnittelema trendikkään tyylikäs jakkumallisto on laaja. Jakku- ja bleiserivalikoimamme on hyvä myös siitä syystä, että siinä on tarjolla paljon eri kokoja: vakiokokojen lisäksi mukana on väli- ja erikoiskokoja. Mallistomme jakut ja bleiserit on suunniteltu taitaen myös siltä kannalta, että monenlaisten naisten muodot on otettu huomioon. Pikkutakit on valmistettu viimeistellysti ja niiden kuosit ovat laadukkaita.

Voimme ylpeästi ilmoittaa, että meillä on 40-vuoden aikana hankittu taitotieto vaatesuunnittelun alalta. Haluamme säilyttää hyvän maineemme ja pidämme siksi tinkimättömästi huolta siitä, että jakku- ja bleiserimallistomme on yksityiskohtiaan myöden erinomainen.

Totea itsekin miten mukavalta AtelierGS:ltä hankkimasi tyylikkäs jakku tai bleiseri tuntuu pitää päällä. Valittavanasi on trendikkäitä väri- ja kuosivaihtoehtoja, joista varmasti löydät itsellesi omia mieltymyksiäsi vastaavan jakun niin arkeen kuin juhlaan.*Koskee vain verkkokauppatilauksia. Koskee tuoteryhmän ”puserot” tuotteita. Ei voida käyttää jo tehtyihin tilauksiin tai yhdistää lahjakortteihin. Kirjoita koodi ostoskorissa eduille varattuun kenttään. Etukoodi on henkilökohtainen. Tilausta ja kotitaloutta kohden voidaan lunastaa vain yksi etukoodi, eikä sitä voi yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassa 22.7.2018 asti.