Housu- ja jakkupuvut

 (19)

Sivu 1/1
Sivu 1/1

AtelierGS:n Housupuku-malliston naiselliset asukokonaisuudet ovat tyylikkäällä tavalla muodikkaita

AtelierGS:n Housupuku-mallisto on suunniteltu muotia seuraaville, tyylikkäille naisille. Trendikkäissä housupuvuissa on kauden muotivärit. Runsas kokovalikoima, sillä mukana on myös erikoiskokoja.

Oletko etsimässä itsellesi muodikkasta, huolitellun näköistä housupukua? Jos olet, sinun on syytä tutustua AtelierGS:n tyylikkääseen Housupuku-mallistoon. AtelierGS suunnitteleman malliston housupuvut ovat trendikkään näköisiä ja ne on valmistettu ammattitaitoisesti ja yksityiskohtiinsa asti huolitellusti.

AtelierGS:n vaatesuunnittelijat ovat luoneet sinulle kauniita housupukukonaisuuksia valmiiksi arkeen ja vapaa-aikan. Valitse itsellesi housupuku AtelierGS:n elegantilla tavalla muodikkaasta mallistosta niitä tilanteita varten, joissa haluat tehdä pukeutumisellasi hyvän vaikutuksen. Mallistossamme on sitä varten housupukuja, joita voit käyttää esimerkiksi töissä tukemassa vakuutavaa esiintymistäsi. Mukana on myös tyylinsä puolesta juhlatilaisuuksiin sopivia, upealta näyttäviä housupukuja.

Kaikki AtelierGS:n tyylikkään Housupuku-malliston asukokonaisuudet ovat leikkauksiltaan sellaisia, että housupuku tuntuu mukavalta pitää päällä. Malliston houspuvut istuvat niin hyvin ja sopivasti, että ne ovat aivan kuin räätälintyönä tehdyt.

Olet aina tyylikkäästi pukeutunut AtelierGS:n suunnittelema housupuku päälläsi

Sinun kannattaa tutustua muodikkaasti upeaan AtelierGS:n Housupuku-mallistoon. Siellä on AtelierGS:n vaatesuunnittelijoiden luomia tyylikkäitä asukokonaisuuksia, joissa on kauden muotivärit ja useita huoliteltuja yksityiskohtia. Sinun ei tarvitse nähdä vaivaa miettien, mitkä vaatekaappissasi olevista asusteista valitsisit, jotta ne sopisivat värinsä ja tyylinsä puolesta tyylikkäästi yhteen. Meidän vaatesuunnittelijamme ovat miettineet kaikki valmiiksi, ja sinä voit keskittyä omiin tärkeisiin asioihisi. Housupuku-mallistossamme on asukokonaisuuksia montaa eri tilannetta ajatellen arkeen ja juhlaan.

Vaatesuunnittelijamme ovat tehneet housupuvuistamme lisäksi sellaisia, että niissä monenkokoisten naisten muodot tulevat kauniilla tavalla oikeuksiinsa. Kokoja mitoittaessaan vaatesuunnittelijamme ottavat taitaen huomioon pituudeltaan erilaisten naisten vartalojen mittasuhteet. Housupuvuista tulee tällöin lähes kuin räätälin tekemiä.

Tilaa itsellesi erinomaisesti sopiva housupuku. AtelierGS:n suunnittelema housupuku päälläsi olet aina tyylikkäästi puketunut.*Koskee vain verkkokauppatilauksia. *Koskee koko valikoimaa tilauksen arvon ollessa vähintään 60 € (palautukset pois lukien). Ei voida käyttää jo tehtyihin tilauksiin tai yhdistää lahjakortteihin. Kirjoita koodi ostoskorissa eduille varattuun kenttään. Etukoodi on henkilökohtainen ja käytettävissä vain kerran tilausta ja taloutta kohden. Tätä etua ei voi yhdistää muihin etuihin. Voimassa 22.4.2018 asti.

Sivun alkuun