Hameet

 (138)

Sivu 1/2
Sivu 1/2

Valitse AtelierGS:n Hameet -mallistosta itsellesi naisellisen tyylikäs asuste

AtelierGS:n Hameet-mallistossa on runsas valikoima muodikkaita ja hyvännäköisiä hameita. Hameet istuvat hyvin ja mukavasti. Vakiokokojen lisäksi tarjolla on myös erikoiskokoja.

Pukeudutko sinä mielelläsi hameeseen? AtelierGS on suunnitellut kaikille mielellään hameisiin pukeutuville naisille tyylikkään muodikkaan Hameet-malliston. Malliston hameet ovat niin viehättäviä, että niihin ihastuvat varmasti nekin, joilla on kaapissa yleensä vain pitkiksiä.

Sinun kannattaa pukeutua eleganttiin AtelierGS:n hameeseen aina, kun haluat tehdä pukeutumisellasi hyvän vaikutuksen. Viihdyt AtelierGS:n Hameet-malliston hameissa mukavasti, sillä niihin on suunniteltut hyvin istuvat leikkaukset. Hameet on suunniteltu taitaen myös siltä kannalta, että monenlaisten naisten muodot tulevat niissä onnistuneesti esiin. Vakiokokojen lisäksi tarjolla on paljon erikoiskokoja. Hameet eivät kiristä vyötäröltäkään, sillä lähes kaikissa hameissa on joko kokomittainen tai pieni kaistale joustavaa vyötärönauhaa.

Hameet malliston asusteisssa on ajankohtaiset muotivärit. Saatavissa on usein myös värivaihtoehtoja, joista voit helposti valita omiin vaatteisiisi luontevasti sointuvat värit.

AtelierGS:n muodikkaat hameet ovat helppohoitoisia ja naisellisen tyylikkäitä

AtelierGS on erikoistunut suunnittelemaan tyyliikkäitä asusteita naisille, jotka haluavat pukeutua muodikkaasti laadudkkaisiin vaatteisiin. Meillä on tällä alalla neljänkymmenen vuoden aikana hankittu ammattitaito. Myös meidän Hameet -mallistomme on kuositettu taitavasti niin, että monenkokoisten naisten muodot tulevat kauniilla tavalla oikeuksiinsa.

Suunnittelemme myös kaikki AtelierGS:n malliston hameet mitoittamalla ne niin, että eri pituisten naisten vartalon mittasuhteet otetaan huomioon. Tähän perustuen meillä on laaja kokovalikoima, josta valittu asuste on kuin räätälintyönä tehty.

AtelierGS:n verkkokaupassa voit hankkiä kätevästi itsellesi kauniin, naisellisen hameen. Mallistomme hameiden materiaali on helppohoitoinen eikä niitä monessa tapauksessa tarvitse pesun jälkeen edes silittää. Suunnittelun ja työn laatuun suhteutettuna niissä on edullinen hinta. Tutustu AtelierGS:n trendikkääseen hameiden mallistoon kiireettömästi omassa rauhassa ja tilaa iteellesi oman kokosi mukainen, mukava ja muodikas hame.*Koskee vain verkkokauppatilauksia. *Koskee koko valikoimaa tilauksen arvon ollessa vähintään 60 € (palautukset pois lukien). Ei voida käyttää jo tehtyihin tilauksiin tai yhdistää lahjakortteihin. Kirjoita koodi ostoskorissa eduille varattuun kenttään. Etukoodi on henkilökohtainen ja käytettävissä vain kerran tilausta ja taloutta kohden. Tätä etua ei voi yhdistää muihin etuihin. Voimassa 22.4.2018 asti.

Sivun alkuun