Vyöt ja laukut

 (33)

Sivu 1/1
Sivu 1/1

Toimivaa ja tyylikästä: naisten laukut AtelierGS:ltä

Pakko saada: sopiva käsilaukku täydentää asun kuin asun. Meiltä saat mm. elegantteja Picard- ja Ara-käsilaukkuja, joiden tyyli ja laatu erottuvat muista. Rohkea ja kesäinen valinta on pistaasinvärinen käsilaukku, jonka vuori on kuvioitu pienillä palloilla. Shoppailuun sopii krokokuvioitu keinonahkalaukku, jossa on tilaa hieman enemmän. Tutustu käsilaukkujen monipuoliseen tarjontaamme ja tilaa suosikkisi helposti verkkokaupasta.

Muodikkaat naisten vyöt – loistavat asusteet joka tilanteeseen

Huolitellut ja kauniisti kuvioidut naisten vyöt tilaat helposti AtelierGS:n verkkokaupasta. Perinteinen ja laadukas valinta farkuille on nahkavyö, jossa on näyttävä kuviointi. Naisellinen valinta on nupukkinahkainen vyö, joka on kuvioitu rei'ittämällä. Kyyhkynvärinen tai mintunvärinen vyö tehostaa mainiosti myös valkoista paitapuseroa. Ainutlaatuinen naisten vyö syntyy liilasta väristä ja koristeellisesta soljesta: tätä kelpaa käyttää kesäleningin kanssa. Tietenkin on myös selkeälinjainen musta vyö, joka täydentää bisnestyyliä ja käy muutenkin kaikkeen. Inspiroidu laajasta vyövalikoimastamme ja tilaa helposti verkkokaupasta.
*Koskee vain verkkokauppatilauksia. *Koskee koko valikoimaa tilauksen arvon ollessa vähintään 60 € (palautukset pois lukien). Ei voida käyttää jo tehtyihin tilauksiin tai yhdistää lahjakortteihin. Kirjoita koodi ostoskorissa eduille varattuun kenttään. Etukoodi on henkilökohtainen ja käytettävissä vain kerran tilausta ja taloutta kohden. Tätä etua ei voi yhdistää muihin etuihin. Voimassa 22.4.2018 asti.

Sivun alkuun