Huivit ja hatut

 (42)

Sivu 1/1
Sivu 1/1

Upeat hatut tyylinsä tunteville naisille AtelierGS:ltä

Tutustu monipuoliseen naisten hattujen valikoimaamme: etsitpä sitten vapaa-aikaan sopivaa lippistä tai juhlahattua. Aurinkoisen päivän varma suosikki on kevyt olkihattu, joka on koristeltu tekstiilinauhalla. Syksyn viileydeltä voi suojautua lämpimällä, munakoisonvärisellä hatulla, jonka materiaali sisältää angoraa. Tai valitse muodikas paperinarusta punottu hattu, jossa on leveä reikäkuviointi: saatavana musta ja valkoinen. Näytä tyylisi ja yhdistele hattuja huoletta moniin asuihin. Tilaa hatut helposti naisten muodin verkkokaupasta – AtelierGS:ltä.

Näyttävät huivit ja kaulaliinat AtelierGS.ltä

Kesäisen asun parhaita ja monikäyttöisimpiä asusteita ovat huivit! Runsas huivivalikoima odottaa sinua AtelierGS:n verkkokaupassa. Suloinen Fraasin silkkihuivi on kuvioitu retrolla pallokuosilla, josta on tullut todella suosittu. Hyvän tuulen huivina toimii vahva, punainen huivi, jossa on viimeistellyt reunat. Ihana tuntu ihoa vasten on olennaista huiveillemme. Yhdistele huiveja valkoisen paitapuseron tai vaikkapa kevyen leningin kanssa – kaikki, mikä näyttää hyvältä, on sallittua! Kauden kuoseja ja trendivärejä on runsaasti, joten tilaa suosikkisi AtelierGS:n verkkokaupasta.
*Koskee vain verkkokauppatilauksia. *Koskee koko valikoimaa tilauksen arvon ollessa vähintään 60 € (palautukset pois lukien). Ei voida käyttää jo tehtyihin tilauksiin tai yhdistää lahjakortteihin. Kirjoita koodi ostoskorissa eduille varattuun kenttään. Etukoodi on henkilökohtainen ja käytettävissä vain kerran tilausta ja taloutta kohden. Tätä etua ei voi yhdistää muihin etuihin. Voimassa 22.4.2018 asti.

Sivun alkuun