Asusteet

 (67)

Sivu 1/1
Sivu 1/1

Valittavanasi mahtaava määrä elegantisti muodikkaita naisten asusteita AtelierGS:n verkkokaupassa

Muodikkaita asusteita tyylikkäästi pukeutuville naisille. AtelierGS:n malliston Asusteet-valikoimasta löydät kauniita asusteita, jolla saat vaatetukseesi helposti vaihtelua ja uuden elegantin ilmeen.

Eikö olekin runsas valikoima laukkuja, huiveja, koruja ja hattuja? Mukana on myös vöitä ja muodikkaan näköisiä rannekelloja. Nekin ovat kuin koruja, sillä kellotaulun pintaan on upotettu kimaltelevia SWAROVSKI-kristalleja. AtelierGS:n malliston Asusteet-valikoimasta löytyy kiiltoa ja glamouria. Asusteet ovat kiistatta upean näköistä nähtävää, eikö vain. Sinäkin löydät sieltä varmasti muodikasta täydennystä omaan pukeutumistyyliisi.

Asusteet ovat käteväksi avuksi, kun haluat luoda vaatetuksellasi hyvin pukeutuneen vaikutleman. AtelierGS on koonnut asustevalikoimansa ottamalla huomioon tämän hetken muotivirtaukset. Se näkyy asusteiden värivalinnassa, laukkujen muodossa, huivien kuvioinnissa, hattujen leikkauksissa ja korujen muotoilussa. Ajankohtainen muoti näkyy myös asusteiden huollisesti viimeistellyissä yksityiskohdissa. AtelierGS on koonnut muodikkaan ja monipuolisen asusteiden valikoiman, josta sinun on vaivatonta valita itsellesi omaan tyyliisi parhaten sopivat.

Valitse itsellesi tyylikkään asusteet omassa rauhassasi AtelierGS:n verkkokaupasta

AtelierGS on valinnut mallistonsa asusteet ottamalla taitavasti huomioon ajankohtaisen muodin sen elegantisti tyyliikkäältä puolelta. Suurin osa asusteista ovat sellaisia, että voit käyttää niitä muinakin vuosina aina silloin, kun haluat pukeutua naisellisen tyylikkäästi.

Voit valita trendikkään väriset asusteet niin, että niiden värit vastaavat väriskaalaltaan omaa värityyppiäsi. Silloin ei esimekiksi sillä ole mitään väliä, minä vuonna huivisi on hankittu. Voit kietaista AtelierGS valikoimaan kuuluvan tyylikkään huivin kaulaasi aina, kun se sopii asusteeksi muuhun vaatetukseesi. Samoin on eittämättä korujen laita. AtelierGS valikoiman asusteet näyttävät hyvältä useita vuosia, sillä ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja yksityiskohtiaan myöden viimeistellysti.

Tutustu AtelierGS :n asusteiden valikoimaan mukavasti omassa rauhassasi ja tilaa sitten AtelierGS:n verkkokaupasta itsellesi trendikkäästi tyylikkäitä asusteita kotiovelle asti toimitettuna.*Koskee vain verkkokauppatilauksia. Koskee tuoteryhmän ”ale” tuotteita. Ei voida käyttää jo tehtyihin tilauksiin tai yhdistää lahjakortteihin. Kirjoita koodi ostoskorissa eduille varattuun kenttään. Etukoodi on henkilökohtainen. Tilausta ja kotitaloutta kohden voidaan lunastaa vain yksi etukoodi, eikä sitä voi yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassa 16.6.2019 asti.