Saappaat ja nilkkurit

 (69)

Sivu 1/1
Sivu 1/1

Ajankohtaiset saappaat, saapikkaat ja nilkkurit: runsaasti kokoja ja värejä

Tutustu laadukkaiden ja ajattomien saappaiden, nilkkureiden ja saapikkaiden valikoimaamme. Esimerkiksi nauhanilkkureissa on tekstiilisisus ja pehmeä keinoturkisvuori, joka pitää jalat lämpiminä talvikeleillä. Muodikkaat nilkkurit on tehty laadukkaasta nahasta, ja niissä on kiva kävellä vaikka koko päivän kaupungilla. Ulkoilmassa viihtyville suosittelemme kevyitä nauhanilkkureita, joissa on vettähylkivä nupukkinahkapinta ja irtopohjallinen. Jaloilla on kevyt ja raikas olo hengittävän pohjan ansiosta. Kokeile leveää ja erikoisleveää lestiä nilkkureistamme ja saapikkaistamme. Tilaa jalkineet verkkokaupasta ja sovita rauhassa kotona. Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän täysi vaihto- ja palautusoikeus.

Muodikkaat nilkkurit: naisten jalkineet AtelierGS:ltä

Tutustu laajaan saapikkaiden ja nilkkureiden valikoimaamme, jossa on myös leveää ja erityisleveää lestiä. Meiltä saat nilkkurit eri vuodenaikoihin, ja laatumateriaalit huolehtivat, että jaloilla on hyvä ja hengittävä olo koko ajan. Nilkkurimme on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin. Esim. pehmeät nahkanilkkurit hylkivät vettä ja hengittävät Jennytex-kalvon ansiosta. Helppohoitoisuutta ja huolettomuutta etsivälle suosittelemme keinonahkanilkkureita, joiden sivuvetoketju helpottaa pukemista. Tilaa suosikkijalkineesi AtelierGS:ltä!
*Koskee vain verkkokauppatilauksia. Koskee tuoteryhmän ”ale” tuotteita. Ei voida käyttää jo tehtyihin tilauksiin tai yhdistää lahjakortteihin. Kirjoita koodi ostoskorissa eduille varattuun kenttään. Etukoodi on henkilökohtainen. Tilausta ja kotitaloutta kohden voidaan lunastaa vain yksi etukoodi, eikä sitä voi yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassa 16.6.2019 asti.