_csrf 06ffd4bb-85e0-4ddb-a250-65c9fa8942dd /94fc0317de9a10e7f5d7d3f7340aeabb41b5db62/assets fi

Laadukkaat naisten vaatteet Atelier Goldner Schnitt:ltÄ AGS

Atelier Goldner Schnitt on aikuisten naisten muotiin erikoistunut postimyyntiyritys, joka tarjoaa laadukkaat naisten vaatteet helposti myös verkkokaupasta. Tutustu naisten vaatteiden mallistoon suoraan verkkokaupassa tai tilaa kuvasto kotiin.
Laadukasta muotia oikeassa koossa!


Klikkaa tästä naisten vaatteiden verkkokauppaan!

Löydät kaikki ajankohtaiset ja laadukkaat naisten vaatteet sekä kengät ja asusteet tuoteryhmittäin ylhäältä kohdasta Naisten muoti. Tarjolla on esim. juhlavampaan tarpeeseen tai työarkeen sopivia bleisereitä, housupukuja, leninkejä sekä rennompiin hetkiin kaivattuja neuleita, neulospaitoja, puseroita ja rantamuotia.

Mikä parasta: ateljeemme erikoiskoot takaavat naisten vaatteiden istuvuuden! Jos olet esimerkiksi 157–164-senttinen, löydät oikean koon L-kokojen (lyhyet koot) ryhmästä. Erikoismitoitetuissa vaatteissa mallia on lyhennetty suhteellisesti kaikkialta, ei vain helmasta tai lahkeista. Lyhyitä kokoja on saatavana kaikista tuotteistamme.

Naisten vaatteet erikoismitoituksilla – tutustu heti!

Naisten vaatteet vuosikymmenien kokemuksella

Yrityksen valikoima on hioutunut nykyiseen malliinsa pikkuhiljaa. Toiminta alkoi pienenä lyhyttavarakauppana 1920-luvun Baijerissa Saksassa. Perustajaperheen pojat laajensivat yritystä, ja vuosikymmenen loppua lähestyttäessä luotiin perusta naisten vaatteiden postimyyntikaupalle, kun avattiin alusvaatetukkukauppa Veljekset Wirth (Gebrüder Wirth). Naisten vaatteet ovat siis jo vuosikymmenien ajan olleet toiminnan ytimessä.

Kun 60-luvulla yhä useampi nainen ei enää löytänyt valmiista naisten vaatteista sopivaa kokoa, syntyi idea: ”Parasta muotia minulle” ja sen myötä yrityksen nimi Atelier Goldner Schnitt (suomeksi: ateljee kultainen leikkaus). Muotia esitteli silloin toisen pojan vaimo Ruth. Myöhemmin 70-luvulla mukaan tuli myös Ruthin miniä Sibille Wirth, joka oli saanut olla tekemisissä kankaiden kanssa jo pienestä pitäen.

Jo tuolloin oli tietenkin paras testauttaa naisten vaatteet tavallisilla naisilla, sillä me naiset tiedämme itse parhaiten, mitä vaatteilta ja muodilta odotamme.


Suomessa Atelier Goldner Schnitt vietti vuonna 2013 viisitoistavuotisjuhlaa.
Atelier Goldner Schnitt:n tarjoamat muodikkaat naisten vaatteet on siis otettu meilläkin hyvin vastaan!

Osta naisten vaatteet helposti verkkokaupasta!

Mukavia shoppailuhetkiä toivottaa
Atelier Goldner Schnitt-muotitiimi

P.S. Kysymyksiä naisten vaatteiden verkkokaupasta tai postimyynnistä?
Katso vastauksia yleisistä kauppaehdoista.