ASIAKASPALVELU:(09) 8870 566(ma-pe klo 8–18, la klo 10–14)
Suomen Vahvimmat

AtelierGS – laadukkaat vaatteet netistä.

AtelierGS vaatteiden verkkokauppa ja postimyynti tarjoavat sopivankokoista, laadukasta, ylellistä ja ajankohtaista muotia aikuiselle naiselle. Valikoimastamme löydät naisten vaatteet verkosta arkikäyttöön, juhlaan ja vapaa-aikaan kotona sekä ulkona. Laadukkaan ja tyylikkään naisten muodin asiantuntija Atelier Goldner Schnitt on nyt AtelierGS. Mallistomme on suunniteltu yli 50-vuotiaan naisen mieltymykset ja vartalon erityispiirteet huomioiden, eli vaatteiden verkkokauppamme tarjoaa laadukkaita naisten vaatteita ja muotia aikuiseen makuun. Lisäksi löydät nettikaupastamme tyylikkäisiin vaatteisiin parhaiten sopivat asusteet.

Aikuisen naisen muotiin erikoistunut verkkokauppa AtelierGS.fi tarjoaa myös laadukkaiden vaatteiden erikoiskokoja. Kaupassa on tarjolla runsas kokovalikoima, eli normaalikokojen 38–54 lisäksi valikoimassamme ovat myös lyhyet koot (L-koot 19–26), jotka sopivat alle 164-senttisille naisille. Pienikokoisille naisille suunnitellut lyhyet vaatemallit on suhteutettu kauttaaltaan istuviksi. Jotkut naisten housut ja hameet ovat saatavina myös erikoislyhyellä mitoituksella (EL-koot 195–265), joka on suunniteltu alle 156-senttisille naisille. Oikean vaatekoon valinnassa auttavat nettikaupan kokolaskuri, kokotaulukko, vaatteiden kuvasto ja asiakaspalvelumme numerossa (09) 8870 566.

AtelierGS palvelee sinua puhelimitse ja verkkokaupassa. Erikoisuutenamme ovat kangasnäytteiset vaatekuvastot: kangasnäytteen avulla saat selkeämmän mielikuvan vaatteen materiaalista ja sen väreistä jo ennen sen tilaamista. Haluatko saada säännöllisesti tietoa vaateuutuuksista, kampanjoista ja tarjouksista? Tilaa AtelierGS-uutiskirje, joka tutustuttaa sinut myös materiaalien hoitoon, juhlapukeutumiseen sekä rentouttaviin vinkkeihin. Suosittele uutiskirjettä myös ystävällesi!


Atelier Goldner Schnitt GmbH & Co. KG


© 2014 Atelier Goldner Schnitt Oy                 

         

Nämä kannattaa katsoa

#getText: ads.slider.suitable.to.article# Pusero

Pusero

alk.  69,90 €

alk.  35,00 €

#getText: ads.slider.suitable.to.article# Professlan-housut

Professlan-housut

alk.  79,90 €

alk.  45,00 €

#getText: ads.slider.suitable.to.article# Fleecetakki

Fleecetakki

alk.  79,90 €

alk.  35,00 €

#getText: ads.slider.suitable.to.article# Housut

Housut

alk.  93,00 €

alk.  45,00 €

#getText: ads.slider.suitable.to.article# Rannekello

Rannekello

12,00 €
#getText: ads.slider.suitable.to.article# Jeggingsit

Jeggingsit

alk.  45,00 €
#getText: ads.slider.suitable.to.article# Paitajakku

Paitajakku

alk.  45,00 €

alk.  29,90 €

UUTISKIRJE